Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/fadee.nl/public_html/include/php/db.inc.php on line 3
Product design & Engineering | Fadee Venlo, Limburg

Factory for design & engineering

Fadee, Factory for design & engineering, is een ontwerpbureau bestaande uit 2  ontwerpers. Door de verscheidenheid aan specialisaties biedt Fadee een breed scala aan diensten. Hierdoor kunt u bij Fadee terecht voor het gehele ontwerptraject. Van conceptontwikkeling tot design en van engineering tot uw productpresentatie.


Wie is Fadee

Bent u benieuwd naar wie wij zijn? Fadee is een klein team. Marcel Joosten en Guido Backerra werken vast voor Fadee en zijn tevens de oprichters. Daarnaast werkt Fadee geregeld met freelancers en/of stagiaires samen.

Bekijk in het menu de verhalen van Marcel en Guido


Duurzame producten ontwikkelen

Fadee staat voor duurzame ideeën, concepten en producten. In een maatschappij waar producten een steeds vluchtiger bestaan hebben, trends en ontwikkelingen zich in een moordend tempo opvolgen, wil Fadee producten en diensten leveren met een duurzaam karakter, met kwaliteit en ecologisch verantwoord. Hiervoor maakt Fadee steeds gebruik van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot ontwerpen en produceren.

Onze kernbegrippen: Jezelf steeds vernieuwen, altijd leergierig, enthousiasme over nieuwe mogelijkheden van technologie, creatief en actief zoeken naar toepassingen, inspireren, professionaliteit in kwaliteit.

De ambitie om duurzaam te ontwerpen deelt Fadee al enkele jaren met opdrachtgevers en toekomstig ontwerpers. Wij geloven in een wereld waar kennis wordt gedeeld en toegepast voor iedereen. Producten geven binnen de visie afval=voedsel in oneindige cycli bouwstoffen door. Het milieu is leidend bij alles wat wij ondernemen.